dijous, 8 de març del 2012

Glogster

Avui us presentarem i us parlarem d’una eina 2.0 de les moltes que circulen per la web. Aquesta eina s'anomena Glogster i ens permet crear i compartir en la xarxa glogs, que són com pòsters interactius, en els quals pots incorporar amb facilitat textos, enllaços a altres pàgines o a altres glogs, imatges, arxius d’audio o de video... A més un glog es pot inserir de manera molt senzilla en qualsevol blog, wiki o pàgina web.
Es una eina molt atractiva sobretot per l’alumnat i els professors ja que és una manera amb la qual pots presentar treballs i projectes d’una forma més motivadora i diferent a les tradicionals. També es pot fer servir per:
•    Anuncis i campanyes publicitàries
•    Guies turístiques
•    Biografies
•    Reportatges
•    I per fer més interactiva la presentació d’algun gran treball com el Treball De Recerca
En definitiva és una molt bona eina amb la qual treballar i és per això que hem fet un petit tutorial per ensenyar-vos com funciona bàsicament.





3 comentaris:

sandra ha dit...

És una eina molt útil per fer presentacions molt esquemàtiques, és molt visual i dinàmic. Animeu-vos a utilitzar-lo!!!!

Júlia Farràs Riu ha dit...

Molt bon tutorial! He utiltizat el glogster algun cop i crec que és una eina molt interessant i una altrenativa per fer presentacions. Però tinc un petit dubte: és possible crear un glogster que es pugui utilitzar prescindint de la connexió a internet?

sandra ha dit...

Júlia és un dels desavantatges de treballar amb el Glogster, doncs necessites connexió a internet per poder crear-te el teu pòster dinàmic.

Publica un comentari a l'entrada